logo

 

Europa-Duitsland-Noordrijn-Westfalen
Gut Heckenhof ****
Vanaf €239,- 
HET ARRANGEMENT
2 x nachten hotel met ontbijt
2 x 3-gangen avond - diner
2 greenfees 18 holes op de baan bij dit hotel

 

Uitstekende keuze voor een shortbreak.
Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding!
 

Ligging: op zo’n 265 km van Utrecht tussen Bonn en Koln vindt u in een landelijke omgeving dit hotel- en golfresort. Het hotel werd in 2008 gebouwd en is zeer verzorgd. De hotelkamers liggen verspreid over 4 buitengebouwen als in een klein dorpspleintje, op 1 minuut lopen van het clubhuis/receptie en restaurants.

Kamers: zijn mede door de kwalitatief hoogwaardige materialen en decoratie als nieuw. De standaardkamers hebben allemaal een balkon of terras, televisie op en badkamer met douche en föhn. De comfortkamers zijn van gelijke inrichting maar iets ruimer en hebben een bad/douche.

Faciliteiten: bij de kamers is ook een kleine Spa, ontspangedeelte met massage mogelijkheden, Turks bad, sauna en relaxruimte. Deze faciliteit is voor ieder hotelgast vrij toegankelijk. Er zijn badjassen en handdoeken aanwezig. Tevens is hier een klein buitenterras om te relaxen. In het hele hotel is gratis WiFi.

Het Clubhuis: hier vindt u  ook de hotel lobby en het restaurant voor ontbijt met groot buitenterras en á la carte restaurant. De receptie ligt centraal in het hart van het resort.

Golf: 3 x 9 holes met ieder zijn eigen uitdaging en charme. Glooiende baan met prachtige vergezichten op het natuurbeschermd gebied dat deels langs de baan ligt. Voor ieder nivo voldoende uitdaging!

Een uiterst goed verzorgd resort met een vriendelijke bediening en uitstekende kwaliteit keuken!
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )