logo

 

Europa-Italie-Sicilie
Golftour Sicilie *****
Vanaf €1175,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia.com vlucht Catania
Autohuur 8 dagen categorie B (per 2 pers.)
4 nachten verblijf Donnafugata Golf Resort
4 nachten verblijf Verdura Golf Resort
4 Greenfees op verschillende banen

            
                Prachtige Golf Tour over het Eiland !

Sicilië, voor vele golfers nog onbekende bestemming. De laatste jaren is het aantal golfbanen hier verder uitgebreid. Maar de meeste internationale golfers spelen op de banen gelegen bij de twee belangrijkste golf resorts. Helaas is het wegennet nog niet optimaal, vandaar dat het spelen van andere banen op het eiland vaak geen optie is in verband met de lange reistijden.

Om deze reden en op verzoek van onze vaste klanten bieden wij nu dan ook deze aantrekkelijke combi reis, waarbij u verblijft in twee luxe Resorts op het eiland en speelt op verschillende banen. Naast golf is Sicilië natuurlijk ook bekend vanwege cultuur, culinair en wijn, voldoende extra ingrediënten dus om er een mooie vakantie van de maken.  In het door ons geboden 8 nachten arrangement is naast golf voldoende gelegenheid om dit eiland verder te ontdekken.

Donnafugata Golf Resort & Spa*****

Ligging: niet al te ver van de bekende stranden Marina di Ragusa en een goed vertrekpunt voor een bezoek aan diverse historische plekjes. Plaatsen als Ragusa, Ibla en Modica bekend om de Siciliaanse Barokstijl zijn vanuit het hotel eenvoudig te bereiken. Vanaf de luchthaven van Catania is het ongeveer anderhalf uur rijden naar dit Resort via binnenwegen.

Golf: direct rond dit hotel twee prachtige 18 holes Championship banen in een adembenemende, rustige omgeving. Deze bestemming is ideaal door zijn klimaat, droog in de winter en een goede bries van zee in de zomer.

Verdura Golf Resort*****
Ligging: aan de zuidwest kant van Sicilië, direct aan zee aan een prachtig prive strand. Een ruim opgezet Resort op 15 minuten van het kustplaatsje Sciacca, in een vallei vol met olijfboomgaarden en 40 minuten van de oude stad Agrigento.

Golf: twee 18 holes links achtige golfbanen in een natuurlijke, prachtige omgeving. Een van de twee Championship banen was in 2012 host voor het Sicilië Open. Een absolute mooie ervaring, met uitzicht op de azuurblauwe zee, en zomers een heerlijke bries voor de nodige verkoeling op de baan.

 


De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )