logo

 

Europa-Hongarije-Budapest-Budapest
Golftour in Hongarije ****
Vanaf : Op aanvraag 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Budapest (basistarief)
Informatie pakket Hongarije bij aankomst
Autohuur Cat B ( per 2 personen )
2 nachten Silver Spa Resort o.b.v. Logies & Ontbijt
5 nachten La Prima Fashion Hotel o.b.v. Logies & Ontbijt
4 greenfees (2 x Royal Balaton, 1x Old Lake GC, 1x Pannonia)


  Exclusieve combinatie reis,  inclusief
    een verblijf aan het  Balaton meer.

Ontdek Hongarije in combinatie met Golf en Cultuur. Wij bieden u de mogelijkheid te genieten van de rust aan het Balaton meer met een werkelijk  fantastische, uitdagende golfbaan. Daarna gaat uw reis door naar Budapest voor 5 nachten, een prachtige stad die wacht om ontdekt te worden door u.

Silver Spa Resort *****
Gelegen naast Balatonfüred, een voormalige Romeinse vesting en direct aan het Balaton meer, bekend om zijn zachte klimaat en rijk aanbod van kuuroorden. Balatonfüred is een traditionele plaats met heetwaterbronnen en de bijbehorende drinkkuur.

De kamers: modern en luxe, voorzien van air-co, minibar, tv, safe en complete badkamer en haardroger.

Faciliteiten: Twee restaurants met de Hongaarse en internationale keuken en een prachtig uitzicht over het meer. Verder een complete Spa (Venus Wellness) met een goede mix van een Romeins badhuis en moderne faciliteiten.

La Prima Fashion Hotel:
Op een uitstekende locatie centraal  in Budapest, nieuw en trendy hotel met prachtige kamers. Vanuit het hotel loopt u in enkele minuten naar het centrum van de stad. Gezellige pleintjes, moderne cafe's of slentert u langs de Donau.

Golf: tijdens uw verblijf in Hongarije speelt u op 3 verschillende banen. Royal Balaton 2 x , een absolute uitdaging! En buiten Budapest ( 40 auto- minuten buiten de stad ) de prachtige banen Pannonia Golf & CC en Old Lake GC .

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )