logo

 

Europa-Belgie-Waals Brabant
Golfhotel Pierpont ***
Vanaf €225,- 
HET ARRANGEMENT
2 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt.
2 greenfees (Golf de Pierpont en Golf Chateau de la Tournette)


Belgische gastvrijheid
   op korte afstand!

Ligging: De oude boerenhoeve ligt landelijk tussen de koren- en graanvelden waar de sfeer van vroeger zoveel mogelijk behouden is gebleven. Zodra u arriveert in dit vriendelijke deel van Belgie voelt u een ongedwongen sfeer. Genieten is vrijwel een must!

Kamers: zijn allemaal keurig verzorgd maar verschillen van elkaar, allen met 2 x 1 persoonsbedden of 2 persoonsbed waarbij u altijd een comfortabele badkamer heeft. Vanuit uw kamer uitzicht over de binnenplaats, golfbaan of de landelijke omgeving.

Faciliteiten: voor u afslaat lacht het heerlijke terras u al toe, maar ook na een rondje golf is het goed toeven op het terras. Het clubhuis beschikt over een genoeglijk cafe/restaurant deel met vriendelijke en behulpzaam personeel en een uitstekende kok uit het naar de zin maakt en waar u (h)eerlijk eet in het ongedwongen café of het uiterst sfeervolle kleine restaurant. De Bourgondische sfeer lijkt hier uitgevonden!

Golf: de baan Pierpont is recentelijk geheel onderhanden genomen, en een uitdaging voor iedere golfer. Door de samenwerking met Golf d’Enghien en Chateau de la Tournette ( Toeslag € 12.- ) is deze shortbreak een
goede keuze om er even een paar dagen tussen uit te gaan, met een leuke afwisseling qua golfbanen.