logo

 

Europa-Frankrijk-Provence - Alpes - Cote d'Azur
Golf Hotel de Valescure ****
Vanaf €495,- 
HET ARRANGEMENT
4 nachten hotel o.b.v. logies & ontbijt
3 greenfees ( 2x Valescure - 1 x Esterel GC )

*andere banen op aanvraag!


                 Incl. golf op prachtige banen !

Ligging: tegen het Esterel massief in een park met vele parasoldennen en ruime keuze aan overige golfbanen ligt dit uiterst charmante golfhotel. Saint Raphael, Fréjus en Saint Tropez liggen om de hoek, vandaar dat dit hotel een ideale verblijfplaats en uitvalsbasis is voor een weekje aan Cote d’Azur. Naar het strand aan de Middellandse zee is slechts 10 minuten rijden.

Kamer: 60 sfeervolle kamers, met prive terras of balkon met zicht op het zwembad, tuin of bos en zitje, kluisje, telefoon, TV, radio, badjassen, praktische badkamer en gratis WiFi.

Faciliteiten: een heerlijk zwembad, gastronomisch restaurant Les Pins Parasols met buitenterras waar ‘s morgens ontbijt wordt geserveerd en in de avond het diner. Tennisbaan en “brasserie”cuisine restaurant “ Le Club House”voor lunch . Verde een wellness centre met Hammam, sauna, jacuzzi en warm/koud aromatische douches.

Golf: direct aan de baan van Valescure, de oudste baan in de Var, geopend in 1895 en aangelegd door Robert Trent Jones Senior. Op enkele kilometers van het hotel ligt Esterel Golf. Verder hebt u in de directe omgeving nog een ruime keuze aan uitdagende banen.

Bijzonderheden: het oude clubhuis wat aan het hotel grenst, is het oude Noorse paviljoen van de Wereldtentoonstelling uit Parijs. Het hotel is een goed mix van  sereniteit, natuur, historie en modern comfort. Leven als een God in Frankrijk? Hier dus!