logo

 

Europa-Tunesie-Golf & Desert Safari
Golf & Desert Safari ****
Vanaf €1325,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht A'dam - Enfida v.v.
Alle transfers, Jeep Safari & Excursies
5 nachten in Port el Kantaoui o.b.v. Half Pension
2 nachten in Tozeur o.b.v. Half Pension
2 x lunch tijdens de rondreis
4 Greenfees op verschillende banen


           Exclusieve Rondreis Sousse,
                El Kantaoui & Tozeur
 (Speciale prijzen voor groepen op aanvraag)
        
 

In samenwerking met onze locale agent bieden wij u deze exclusieve en afwisselende rondreis, en speelt u in een week op verschillende banen in Tunesië, in combinatie met enkele interessante culturele hoogtepunten van dit verrassende land.

Hotels: U verblijft in mooie 4 sterren hotels op basis van Half Pension, waarvan 5 nachten in het Noorden, Port el Kantaoui – IB Diar El Andalous en 2 nachten in Tozeur - The “Ras El Ain ****.

Golf: Tijdens deze reis speelt u op 4 verschillende banen. In Port el Kantaoui speelt u zowel de Panorama als de Sea Course, met enkele holes direct aan zee. Verder de onlangs geheel gerenoveerde en uitdagende baan Flamingo, en in Tozeur op de desert baan Les Oasis Tozeur. Een aparte ervaring en absoluut de moeite waard gespeeld te hebben.

Excursies: op een ontspannen manier maakt u kennis met de cultuur van dit bijzondere land. Zo bezoekt u onder andere El Jem – een Romeins Amphi Theater en Matmata in het zuiden op weg naar Tozeur. U rijdt door een oase van olijfbomen, komt langs Sfax en Gabes waar een mooie oase ligt. Verder bezoekt u een Berber familie, en maakt een stop in Douz, de entree tot de Tunesische Sahara. Optioneel kunt u hier zelfs kiezen voor een korte tocht op een kameel.

Op de laatste dag van deze rondreis maakt u een rit per 4 Wheel aangedreven Jeep naar Tamerza – Chebika 60 km ten Noorden van Tozeur. Na een uitgebreide lunch vervolgt u uw reis naar Port el Kantaoui voor uw laatste nacht van deze reis. De volgende morgen volgt een transfer naar de luchthaven of bestaat de mogelijkheid uw reis te verlengen naar bijvoorbeeld Hammamet.

Voor verdere informatie: over deze reis neemt u contact op met een van onze medewerkers. Op verzoek sturen wij u het gehele reisprogramma per email ( PDF bestand ) toe.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )