logo

 

Azie-Vietnam-Da Nang - Hoi An
Fusion Maia Resort *****
Vanaf €2595,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht A'dam - Da Nang v.v. met SQ
VIP Transfers Luchthaven - hotel v.v.
7 nachten Fusion Maia Resort o.b.v. Logies & Ontbijt
Dagelijks diverse massages inclusief
4 Greenfees (Danang GC - Montgomerie Links) incl. uw eigen caddy

 Azië’s eerste Resort waar Spa Treatments 
                      Inclusief zijn!

Ligging: op 20 minuten van de luchthaven direct aan een mooi breed strand tussen Da Nang en Hoi An.

Pool Villa: een moderne ruime villa, met open-plan leefruimte inclusief de slaapkamer en badkamer. Een kleine prive tuin met een heerlijk zwembadje (prive), luxe badkamer met verzonken bad en aparte douche. Verder voorzien van alle luxe die men kan wensen zoals I Pods- incl. afspeellijst , espresso apparaat, minibar, kluisje, telefoon en gratis WIFI.

Faciliteiten: uitmuntende ontbijtservice, op ieder moment van de dag waar u het maar wenst, op het strand, uw kamer of in een van de restaurants. Er bestaat zelfs de mogelijk uw ontbijt te nuttigen in Hoi An alwaar zich de Fusion Lounge bevindt direct aan de Thu Bon Rivier. Verder een gezellige Fresh Pool bar, Restaurant en de Tonic Lounge. Een kleine gym, een prachtig zwembad direct aan zee en heerlijke lounge faciliteiten door het gehele resort.

Spa Treatments Inclusief: als gast in dit hotel zijn alle Maia Spa behandelingen inclusief. Keuze uit een keuze aan massage technieken, lichaamsbehandelingen zoals scrubs, wraps alsmede ook gezicht, manicure of pedicure behandelingen. Een heerlijke Spa, in een rustgevende setting verwelkomt u met plezier.

Fusion Maia brengt vijf-sterren genieten naar een ongekend niveau!

Golf: de twee golfbanen van Da Nang liggen beide op nog een 10 minuten rijden van dit Resort.

Tip: een bezoek aan Marble Mountain (5), tot voor kort nog in gebruik voor het delven van marmer voor bekende sculpturen in Vietnam of een dagtour naar Hué.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )