logo

 

Europa-Azoren-San Miquel
Furnas Boutique Hotel ****
Vanaf €775,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - San Miguel, Azoren (Basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers).
4 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
3 greenfees op Batalha GC & Furnas

           Nieuw kleinschalig design hotel !
            
Unieke locatie , puur natuur !

Ligging: in Furnas, 40 kilometer oostelijk van Ponte Delgado. Een adembenemende locatie te midden van een van de grootste concentraties aan natuurlijke warmwater bronnen van Europa. Een perfecte locatie keuze voor diegene die even helemaal weg willen zijn dan de drukte van alle dag en een aantal rondjes golf willen spelen dicht bij de natuur.

De kamers: modern en uiterst sfeervol ingericht. Allen voorzien van AirCo, telefoon, flatscreen TV, haardroger, safe en vrij gebruik van WiFi.

Faciliteiten.: dit kleinschalige en onlangs geopende hotel biedt slecht 55 kamers, een restaurant, indoor en outdoor zwembad met natuurlijk warm water. Verder een mooie Spa voor diverse treatments, Sauna , Hamman en kleine fitness.

Golf: de baan van Furnas Golf Course ligt op slechts 4 kilometer en is een genot om te spelen. Het eiland is niet groot, de wegen zijn rustig dus ook naar de andere baan Batalha GC is het niet ver. Via een mooie route bereikt u die in ongeveer 35 minuten rijden.

Tip: verleng uw verblijf in dit hotel met een aantal dagen in Ponta Delgada. Een uitstekende combinatie om rust en de authenthieke sfeer op dit eiland te beleven.

Overige activiteiten: diverse wandel routes, spotten van walvissen, zwemmen met dolfijnen, duiken en vissen.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )