logo

 

Afrika-Mauritius-Mauritius
Four Seasons Resort *****
Vanaf €3395,- 
HET ARRANGEMENT
Klm vlucht Mauritius v.v.
VIP Transfer luchthaven - hotel v.v.
7 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
Dagelijkse gebruik Driving Range
Dagelijkse greenfee op GC Anahita


            Zeer luxe Villa's direct aan Zee
        en een prachtige Ernie Els Golfbaan!
             ( Incl. vroegboek korting! 

Ligging: at Anahita, aan de mooiste Indische Oceaan kust van Mauritius ligt dit unieke resort dat uitsluitend bestaat uit luxe Villa’s. Vanwege het prachtige strand, de tropische bries die de hele dag voelbaar is en de groene omgeving zult u zich in deze volmaakte setting wanen in een paradijs.

Villa: alle villa’s zijn behalve natuurlijk zeer comfortabel en naar de Four Seasons maatstaven uiterst smaakvol ingericht. Ze beschikken over ruime veranda’s grenzend aan de living zodat u de hele dag geniet van uitzicht en comfort met de luxe van een eigen plungepool bij uw terras. Er zijn 3 verschillende type villa’s, keuze uit gardenview, sea en mountainview.

Faciliteiten: op het resort heeft u keuze uit 4 romantische lunch en diner opties van uitzonderlijke kwaliteit. Uitzicht op zee en/of de bergen maken het tot een bijzondere belevenis. Verder twee idyllische zwembaden en vanwege de ligging kunt u kiezen uit 3 verschillende stranden. Een fitnesscentrum en PADI dive school zijn eveneens aanwezig op het resort.

Golf: een prachtige en zeer uitdagende baan, ontworpen door Ernie Els leidt u gedurende 6 holes langs de oceaan. Als gast in dit resort is golf  "unlimited" inclusief.  Absuluut een spectaculaire golfbaan.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )