logo

 

Europa-Spanje-Costa del Sol
Finca Cortesin Golf & Spa *****
Vanaf €1495,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Malaga (basistarief)
Autohuur Cat. D (per 2 pers.)
3 nachten Junior Suite o.b.v. Logies & Ontbijt in El Jardin de Lutz
Welcome drink, Giftpackage en WiFi
Vrij entree tot de prachtige Spa
2 Greenfees op Finca Cortesin GC

                          Luxe Shortbreak !
  Entree tot de Finca Cortesin Beach Club
                        en nog veel meer  !

Ligging: tussen Marbella en Sotogrande in Carretera de Caseres op slechts enkele minuten van het strand. Een kleinschalig luxueus 5 sterrenhotel met slechts 67 suites. Mooi gelegen en gebouwd in de typische Mediterrane – Andalusië stijl en ruim opgezet. Al vele malen gastheer van de PGA Volvo World Match Play Championship.

Junior Suites: subtiel is het juiste woord hoe men aandacht heeft besteed aan de inrichting van de kamers. Zeer ruim van opzet in een elegante stijl, waarbij u keuze heeft uit een terras met zicht op de golfbaan of de heuvels. Als u een voorkeur heeft voor een prive terras/tuintje is dat ook mogelijk. Aan luxe zal het u hier verder niet ontbreken.

Klik hier voor een goede impressie van dit luxe hotel: 

Faciliteiten: De luxe Spa is een genot om even bij te komen van de drukte van alle dag. Verder een ruime keuze aan restaurants, El Jardin de Lutz – Iberische keuken, Schilo met een mix aan Aziatisch en Arabian gerechten. Ook nog een Italiaans restaurant, Indian & Marokkaanse Lounge en de Pool 35 snackbar.

De Beach Club: op korte afstand van het hotel, en  biedt een heerlijke keuze aan paella en visgerechten. Ook hier een mooi zwembad, luxe zonnebedden in Balinese stijl. Regelmatige transfers vanaf het hotel in zomerseizoen.

Golf: een werkelijk fantastische baan ontworpen door Cabell Robinson, direct gelegen aan het hotel met een mooi clubhuis en terras met uitzicht over de baan en oefenfaciliteiten. Een absolute aanrader voor diegene die van uitdaging, service en luxe houden.

Impressies van Finca Cortesin Golf Club: klik hier

Welcome Gift:
Inclusief Finca Cortesin cap en shirt
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )