logo

 

Europa-Duitsland-Noordrijn-Westfalen
Ferienhotel Stockhausen ****
Vanaf €369,- 
HET ARRANGEMENT
3 nachten hotel o.b.v. *half pension
* Dagelijks wisselende buffetvorm
2 greenfees 18 holes op de baan bij dit hotel
Gebruik van sauna en stoombad

Ligging: in het mooiste deel van Sauerland, ruim 300 km van Utrecht is in 1955 de aanvang gemaakt van Ferienhotel Stockhausen en na diverse uitbreidingen is het hotel nu een zeer comfortabel familiehotel. De familie zwaait nog altijd de scepter in het hotel en dat uit zich in een zeer persoonlijke service met oog voor detail. Het mag de gast aan niets ontbreken en de Duitse kwaliteit komt in alles tot uiting.

Kamers: zijn smaakvol, comfortabel met heerlijke bedden, TV, zitje en uitstekende badkamer en altijd met fraai uitzicht op de omgeving die hier zeer landelijk en heuvelachtig is.

Faciliteiten: een riant binnen- en buitenzwembad, diverse sauna’s (incl.), nagelstudio, fitnesscentrum, beautysalon met massage mogelijkheden en Reiki behandelingen en ontbreekt de echte “bierstube” natuurlijk niet. Een sfeervolle typisch Duitse bar en elegante eetzaal waar iedere dag een meer dan uitstekend ontbijt wordt geserveerd en ’s avonds een buffet diner met dagelijks wisselende specialiteiten (ook a la carte mogelijk met toeslag). Voor kinderen is het hotel uiterst aangenaam, met grote tuin en eigen manege direct aan het hotel

Golf: de eigen baan begint direct aan het hotel en biedt een uitdagende eerste 9 holes met lange brede fairways op de skihelling. De 2e 9 holes zijn korter maar nog altijd zeer uitdagend vanwege de glooiingen die tactiek vereisen.

In de winter bestaat de mogelijkheid in de ochtend de heuvels af te skiën en in de middag de korte baan op de zonnehelling achter het hotel te spelen! Een ervaring! De skihut/golfclubhuis met riant terras in de zon is zomer en winter een genoegen voor een hapje en drankje.

Bijzonderheden: het hotel ligt in een prachtige landelijke omgeving, omgeven door boerderijen en biedt prachtige vergezichten en mooie wandelpaden.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )