logo

 

Europa-Spanje-Costa del Sol
Fairplay Golf & Spa Resort *****
Vanaf €945,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Malaga (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. Half Pension
3 Greenfees op Fairplay GC
2 Greenfees op Montenmedio GC


        Prachtig Hotel, rustig gelegen 18Holes baan!
             Alle vermelde prijzen zijn inclusief
                     Vroegboek Korting!

              

Ligging: in het binnenland van Andalusië, aan “La Routa del Torro” op ruim een uur rijden van Sevilla vindt u dit zeer fraaie, en onlangs heropende Golfhotel. Omgeven door een mooie 18 holes baan, met wijds uitzicht over de omgeving. Rijstvelden, stierenfarms en paardenranches bepalen het beeld van deze regio. Een ritje naar de kust met mooie stranden neemt ongeveer 25 minuten.

Kamers
: alle suites zijn zeer fraai, ruim en voorzien van een luxe badkamer en terras/balkon met prachtig uitzicht. De kamer liggen verdeeld in de verschillende patio’s rond het centrale deel van dit hotel.

Faciliteiten: een prachtig binnen- en buitenzwembad, uitstekende restaurants, de onlangs vernieuwde 18 holes baan Par 73, een uitgebreide zeer luxe Spa centrum en uitstekende oefenfaciliteiten voor Pro groepen.

Golf: In het arrangement wat wij u bieden speelt u 3 rondje golf op Fairplay Golf en 2 rondjes golf op Montenmedio. Een absolute aanrader om te spelen, voor de baan en de sfeervolle entourage aldaar.

Bijzonderheden; een luxehotel van een zeer speciale kwaliteit en werkelijk prachtige kamers. Een parel in het Spaanse binnenland, die weer herleeft sinds de re-opening in Juni 2017 en ideaal om gezellig met een groepje even weg te zijn van het drukke leven.

Tip: breng een bezoek aan Medina Sidonia of het witte stadje Vejer de la Frontera, Cadiz.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )