logo

 

Europa-Portugal-Lissabon - Porto
Evolutee - Vidago Palace *****
Vanaf €1135,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia.com vlucht (basistarief)
Autohuur Cat. C (per 2 pers.)
4 nachten verblijf Evolutee at Royal Obidos
3 nachten verblijf Vidago Palace
o.b.v. Logies en Ontbijt
4 greenfees op de banen bij deze hotels


           Unieke combinatie, in stijl en met
    veel alure. Prachtige hotels en golfbanen!

Unieke combinatie van luxe in een moderne- klassieke stijl. Een ideale mogelijkheid om de twee belangrijkste steden van Portugal te bezoeken in combinatie met een aantal rondjes golf. Uw reis start bijvoorbeeld in Porto en u vertrekt weer vanuit  Lissabon. Transavia biedt zeer regelmatige vluchten naar beide steden, dus de combinatie tussen deze twee steden in uw ticket is snel en eenvoudig gemaakt voor u, op basis van uw persoonlijke wensen.

Evolutee at Royal Obidos*****
Golf en Lifestyle in één reis, een unieke ervaring

Ligging: Luxe 5 sterren Boutique Hotel met slechts 36 kamers op een klein uur rijden in noordelijke richting van de stad Lissabon, dichtbij het historische plaatsje Obidos.

Golf: aan de baan Royal Obidos, het laatste meesterwerk van Seve Balesteros. Snelle greens, uitdagende Lay out, een genot en uitdaging deze baan meerdere keren te spelen.

Vidago Palace Hotel *****

Ligging: stijlvol Hotel in een mooi park omringd door bos en prachtige ruige heuvels aan de rand van het dorpje Vidago. Het hotel bevindt zich in een historisch gebouw uit 1910 in Belle Epoque” stijl hotel met een luxe Spa en direct aan een prachtige golfbaan. Een waar sprookje om hier te verblijven!

Golf: Tijdens uw verblijf speelt u twee maal de baan direct bij het hotel. Een extra rondje golf op Estella Golf Club, een mooie Links baan aan zee is uitstekend te combineren met een bezoek aan de stad Porto.

Interesse in deze reis, informeer naar de mogelijkheden of vraag naar een voorstel op maat!
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )