logo

 

Europa-Portugal-Costa Oeste
Evolutee at Royal Obidos *****
Vanaf €725,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - Lissabon (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
4 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
3 Greenfees op Royal Obidos Golf

                             Sunrise View Kamers!

Ligging: Luxe 5 sterren Boutique hotel met slechts 36 kamers op een klein uurtje rijden in noordelijke richting van de luchthaven Lissabon, dichtbij het historische plaatsje Obidos.

Kamers: designed by Philippe Starck en John Hitchcox. Prachtige kamers van alle luxe voorzien, met een warme moderne sfeer. Optioneel kunnen wij uw kamer  boeken met Ocean/ Sea View.

Faciliteiten: mooi buitenzwembad met restaurantfaciliteit, luxe Spa met een ruim aanbod van verkwikkende massages en behandelingen. Healthclub, restaurant en bars. Ook kunt u eenvoudig gebruik maken van de clubhuis faciliteiten, direct bij dit hotel voor lunch en cocktails en met een schitterend uitzicht over de baan.

Golf: direct aan de baan Royal Obidos, het laatste meesterwerk van Seve Balesteros. Snelle greens, uitdagende lay out, een genot en uitdaging deze baan meerdere keren te spelen.

Golf en Gastronomie: Inclusief bij dit arrangement voor ieder op zoek naar de juiste combinatie tussen golf en culinair op hoog niveau. U geniet van 2 werkelijk fantastische Portugese diners, natuurlijk met  locale gerechten en met heerlijke wijnen.

Combinatie reis Lissabon - Porto: een unieke ervaring, u verblijft gedurende deze reis 4 dagen in Evolutee at Royal Obidos en 3 dagen in de regio Porto in het luxe sprookjesachtige Vidago Palace***** Informeer naar de mogelijkheden.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )