logo

 

Europa-Portugal-Algarve
Dona Filipa Hotel *****
Vanaf €999,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Faro (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
4 greenfees op de prachtige banen San Lorenzo of Pinheiros Altos GC

                         Incl. Golf op San Lorenzo
                            & Pineiros Altos GC

 

Ligging: prachtige ligging vrijwel direct aan zee. Dona Filipa is al jaren een zeer gewaardeerd hotel in de Algarve met een knipoog naar glamour, uitstekende  kwaliteit en persoonlijke service. Dit uit zich in het feit dat vele gasten ieder jaar weer terugkeren, en vrienden en bekenden elkaar weer ontmoeten.

Kamers: wij reserveerden voor u de Premium Garden kamers. Deze kamers zijn  van alle gemakken voorzien, inclusief WiFi, LCD TV en MediaHub. De badkamer is compleet, luxe  met bad en walk-in rainshower.

Premium Kamer: Geheel gerenoveerd, moderen en vanaf uw balkon een mooi zicht op de binnentuin. Deze kunnen wij voor u boeken met toeslag.

Faciliteiten: gezellige golfbar, diverse restaurants, een exclusieve Beachclub op het strand van Vale do Lobo. Verder een mooi buitenzwembad, tennisbanen en de “Estetica Spa”. Ook de entree tot de Vale do Lobo Royal Spa behoort tot de services indien u in dit hotel verblijft.

Golf: U speelt tegen een sterk gereduceerd tarief de fantastisch banen San Lorenzo en Pinheiros Altos, beide  gelegen in het Ria Formosa natuurreservaat, met enkele prachtige hotels aan de Atlantische Oceaan. Het hotel verzorgt een regelmatige "gratis"  shuttleservice naar de banen.

Tip: Starttijden op San Lorenzo behoren vrijwel exclusief toe aan de gasten van Dona Filipa Hotel, één van de Top 5 banen in de Algarve. Een golfers droom komt uit ! Andere uitstekende banen in de omgeving als Vale de Lobo & Quinta do Lago  zijn uiteraard extra te boeken voor u.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )