logo

 

Europa-Frankrijk-Provence - Alpes - Cote d'Azur
Dolce Fregate ****
Vanaf €335,- 
HET ARRANGEMENT
O.b.v. Eigen vervoer
3 nachten Dolce Fregate o.b.v. logies & ontbijt
3 greenfees op de Fregate Golf Course

                  Sfeervol  Hotel direct aan een
                               uitdagende baan !

Ligging: midden het prachtige wijngebied Bandol,  met adembenemende vergezichten over de Middellandse zee ligt Dolce Fregate. Hier kunt u het goede leven in de Provence zien, proeven en ruiken. Of breng een bezoek aan Toulon of dorpje Bandol niet ver weg. Voldoende ingredienten voor een heerlijk verblijf in de Provence.

Kamers:  zijn ruim,  stijlvol, elegant tot gracieus en beschikken over een heerlijk terras of balkon van waar u prachtig uitkijkt op de mooie omgeving, de golfbaan of richting zee.

Faciliteiten: een uitstekend restaurant, mooi zwembad, tennisbanen, sauna en jacuzzi, beautycenter en fitness. Dit hotel heeft het allemaal. Een verblijf hier zal u zeker doen terugkeren voor sfeer, rust en vriendelijke bediening.

Golf: direct aan een fantastisch en uitdagende  baan die zich uitstrekt vanaf het hotel door de wijnlanden, tussen de pijnbomen en rotstuinen rond het hotel. Niet voor niets komt deze baan voor in de lijst van fraaiste banen van Europa.

Bijzonderheden: geniet in stijl van een stukje Provence op zijn best. Schilderachtige dorpjes, mooie kustlijn en gezellige haventjes waar het door het ruime aanbod van restaurants culinair genieten is!