logo

 

Midden Oosten-Dubai-Dubai
Crown Plaza Dubai Festival City *****
Vanaf €1699,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht Emirates Amsterdam- Dubai v.v.
Transfer luchthaven - hotel v.v. en naar de golfbanen
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
4 greenfees op verschillende banen
19e Hole drankje op iedere baan

Ligging: aan de oever van de historische Dubai Creek en op korte afstand van de Al Badia Golf Club. Het hotel is direct verbonden aan de bekende grote shopping mall Festival City met meer dan 550 winkels, entertainment en 90 restaurants. Even verderop, lopende langs een promenade met gezellige bars en restaurants aan de Creek een kleine haven met vooral luxe jachten.

Kamers : zijn modern design, allen voorzien van flat screen plasma tv, air co , minibar, kluisje en luxe badkamer met bad/douche. De meeste kamers bieden een mooi uitzicht op de Dubai Creek.

Faciliteiten : een uitstekend restaurant Zaytoun voor ontbijt, lunch en diner met heerlijke Mediterrane keuken. Verder de Mazar lobby lounge en een authentieke Belgische pub.

Spa: ook aan de sport enthousiasten is gedacht, en het hotel biedt een volledige state of art gym, met sauna, steam rooms, mooi buitenbad en verschillende Spa Pools buiten.

Golf: als gast van dit hotel speelt u tegen zeer interessante prijzen een aantal rondjes golf op de mooie baan Al Badia Golf, op slechts enkele minuten van het hotel. Overige banen kunnen wij op verzoek extra boeken voor u.

Note: Crown Plaza Dubai Festival City is een non-smoking hotel in alle kamers en publieke ruimtes.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )