logo

 

Europa-Griekenland-Kreta
Crete GolfClub Hotel *****
Vanaf €1049,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht (basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
4 Greenfees op de The Crete Golfclub
Oefenballen en flesje water

*Prijzen incl. Early Booking Discount

                   Kleinschalig Boutique Hotel
                           aan de golfbaan !
                

Ligging: op een kleine 20 minuten rijden  van de luchthaven van Heraklion ligt dit kleinschalige Boutique hotel met slechts 25 Suites.. Naar de stranden en gezellige taveernes van Hersonissos, Stalis en Malia is het ongeveer 10 minuten.

Suites: Junior Suites zijn allen ruim van opzet, met balkon vanwaar u een mooi uitzicht heeft naar zee of de omliggende groene heuvels en de golfbaan. Mooie badkamer, high speed internetverbinding en Smart TV.

Faciliteiten: restaurant voor ontbijt en diner in het Clubhuis waar men zowel Griekse als Europese gerechten serveert. Verder een sfeervolle Veranda Bar met een mooi uitzicht over de golfbaan. Een fitness met Technogym apparaten en natuurlijk een kleine  Pro Shop.

Golf: direct aan de baan Crete Golf Club, een uitdagende baan (2003 architect Bob Hunt) die onlangs geheel is vernieuwd en een genot is om te spelen voor ieder handicap niveau. De baan is afwisselend, en daardoor juist heel leuk hem meerdere keren te lopen tijdens uw verblijf op dit heerlijke eiland.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )