logo

 

Europa-Griekenland-Kreta
Crete GolfClub Hotel *****
Vanaf €1125,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht (basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
4 Greenfees op de The Crete Golfclub
Oefenballen en flesje water

*Prijzen incl. Early Booking Discount

                   Kleinschalig Boutique Hotel
                           aan de golfbaan !
                

Ligging: op een kleine 20 minuten rijden  van de luchthaven van Heraklion ligt dit kleinschalige Boutique hotel met slechts 25 Suites.. Naar de stranden en gezellige taveernes van Hersonissos, Stalis en Malia is het ongeveer 10 minuten.

Suites: Junior Suites zijn allen ruim , met balkon vanwaar u een mooi uitzicht heeft naar zee of de omliggende groene heuvels en de golfbaan. Mooie badkamer met bad en aparte douche, high speed internetverbinding, smart Tv en nespresso/thee faciliteiten en minibar.

Faciliteiten: restaurant voor ontbijt en diner in het Clubhuis waar men zowel Griekse als Europese gerechten serveert. Verder een sfeervolle Veranda Bar met een mooi uitzicht over de golfbaan. Een 25m lange infinity pool met zoutwater, en uitzicht op de golfbaan en heuvels rondom. Verder fitness met Technogym apparaten en natuurlijk een kleine  Pro Shop.

Golf: direct aan de baan Crete Golf Club, een uitdagende baan (2003 architect Bob Hunt) kort geleden nog is aangepast, en daardoor toegangkelijker en een genot is om te spelen voor ieder handicap niveau. De baan is afwisselend, en daardoor juist heel leuk hem meerdere keren te lopen tijdens uw verblijf op dit heerlijke Griekse eiland.

Tips: op verzoek boeken zij voor u diners in locale taveernes in de bergen of direct aan zee

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )