logo

 

Europa-Griekenland-Peleponnesos
Costa Navarino Spring Deal *****
Vanaf €1099,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht Klm A'dam - Athene v.v.
Autohuur Categorie C (per 2 pers.)
7 nachten Deluxe Garden o.b.v. logies & ontbijt
5 Greenfees inclusief buggy
Gratis Olijf Proeverij
Gratis gebruik van rental set
(M6 Taylor Made )

           Spring Deal - Boekbaar tot 31 Jan 2020

Ligging: in een prachtige, natuurlijke omgeving direct aan de Ionische Zee, ongeveer 50 minuten rijden van Kalamata. Vanuit Athene (dagelijkse vluchten) is het ongeveer 3uur rijden, langs een mooie route en een nieuwe tolweg. Bekende historische bezienswaardigheden als Olympia, Mystras en de tempel van Apollo liggen op korte afstand. Een prachtig hotel, met uitsluitend laagbouw (Paviljoen) in de typische oude Mesinian stijl.

Kamers: wij reserveerden voor u de luxe kamers met Garden Views. Sfeervol en compleet zoals U dit van de bekende Westin hotelketen mag verwachten. Altijd met een mooi balkon of terras. Een upgrade naar een kamer met zeezicht, of Deluxe kamer met prive- zwembad behoort ook tot de mogelijkheden.

Faciliteiten
: meerdere zwembaden over het Resort verdeeld met “swim up “bars en mooie terrassen. Verder een luxe lounge en “Chill Out” bar en keuze meer dan 10 verschillende restaurants met lokale en internationale gerechten. Een aanrader hier is het Libanees restaurant, bekend als een van de beste keukens uit het Midden-Oosten. Verder een aantal tennisbanen en natuurlijk een uitgebreide luxe Spa.

Golf: Twee prachtige 18 Holes banen. The Navarino Dunes baan, ontworpen door Bernhard Langer, een werkelijk prachtige baan in een natuurlijke omgeving en mooie vergezichten over de Ionische zee. De ander baan, The Bay Course, ligt op enkele minuten van het hotel (shuttleservice) en hier is voor iedere de buggy altijd inclusief. Tip: Pylos, een leuk Grieks dorpje op ongeveer 15 minuten rijden, met traditionele visafslag en gezellige restaurants en taveernes langs de kade, lekker met uw voeten in het zand, uitkijkend over zee.

Klm vliegt in de winter  vrijwel dagelijks naar Athene !
En als Flying Blue Golf Member reist uw golftas gratis mee

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )