logo

 

Azie-Maleisie-Kuala Lumpur e.o.
Combi The Saujana - The Datai Resort *****
Vanaf €3750,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht met EK A'dam - Kuala Lumpur (via Dubai)
Alle transfers (incl. 1 binnenlandse vlucht)
3 nachten the Saujana Hotel KL logies & ontbijt
4 nachten The Datai Resort o.b.v. logies & ontbijt,
2 greenfees in Kuala Lumpur (Saujana & Kota Permai)
2 greenfees op Langkawi (99East & Gunung Raya)


               Fantastische combinatie reis!
      Informeer naar verdere mogelijkheden,


Een unieke mogelijkheid om het hectische van de metropool Kuala Lumpur te combineren met een verblijf op het bekende eiland Langkawi, met zijn parelwitte stranden aan de Andaman Zee. U speelt een aantal rondjes golf  in Kuala Lumpur. Op Langkawi speelt u o.a. de fantastische Golf Club Datai Bay, 99 East en Gunung Raya.

The Saujana Hotel : stijlvol Resort hotel, strategisch gelegen op 30 minuten van de stad Kuala Lumpur, en slechts 35 minuten van de internationale luchthaven. The Saujana Hotel Kuala Lumpur ligt in een weelderige omgeving van tropische tuinen en verder omringd door 2 fantastische 18 Holes golfbanen.

Langkawi: een archipel van 99 eilanden, beroemd om zijn serene uitstraling, prachtige ivoorwitte stranden en oude inspirerende legendes.

The Datai Resort: omgeven door schitterende tuinen met kleurrijke orchideeën, prachtig verscholen tussen de palmbomen, in goede harmonie met de natuur. Het strandleven zal na uw verblijf in Kuala Lumpur een groot deel van uw vakantie uitmaken op Langkawi. De stranden rond dit resort behoren niet voor niets tot de mooiste ter wereld.

De kamers: aan de inrichting van de kamers is veel zorg besteed met o.a. handgemaakte meubelen. Voorzien van een ruime zithoek, telefoon, TV, kluisje, minibar, airco, ventilator en balkon.

Faciliteiten: verschillende restaurants, o.a. een Japans en een Mediterraan restaurant met een perfecte wijnkaart. Verder een poolbar en gezellige bar in de lounge van het hotel. Een oosterse spa met fantastisch zicht op de Andaman Zee. Natuurlijk een ruime keuze aan sportfaciliteiten, mooie zwembaden en goede duikmogelijkheden.

Golf in Kuala Lumpur: u speelt op de fantastische banen Saujana GC en Kota Permai , een absolute uitdaging.

Golf op Langkawi : u speelt 09 holes op 99 East, en 18 holes op Gunung Raya.

The Datai:
scoort ieder jaar hoog bij de lezers van het bekende tijdschrift Conde Nast.

* Golf Club Datai Bay gesloten voor renovatie tot medio 2013
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )