logo

 

Azie-Maleisie-Kuala Lumpur e.o.
Combi JW Marriott - Pangkor Laut Resort *****
Vanaf €2950,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht met EK A'dam - Kuala Lumpur (via Dubai)
Alle transfers (incl. 1 binnenlandse vlucht)
3 nachten Hotel JW Marriott KL logies & ontbijt
4 nachten Pangkor Laut Resort - Garden Villa logies & ontbijt
4 greenfees (Palm Garden GC / Glenmarie GCC-night / Damai Laut GC)

Een unieke mogelijkheid het hectische van de metropool Kuala Lumpur en de serene rust van Fantasy Island Pangkor Laut te combineren. U speelt een aantal rondjes golf op de uitdagende banen in Kuala Lumpur. Tijdens uw verblijf op het privé eiland Pangkor Laut kunt u per ferry binnen 30 minuten naar het golfresort Damai Laut nabij de haven van Lumut. Hier vindt u tevens vele leuke winkeltjes en restaurants.

JW Marriott Hotel: in de stad Kuala Lumpur is ideaal gelegen nabij Bukit Bintang, op loopafstand van de vele luxe shopping centra. Vanuit het hotel zijn de tempels Masjid Jamek ofMasjid Negara en het Merdeka Square lopend te bereiken. De kamers zijn comfortabel evenals de zeer complete badkamer. Het hotel beschikt over 5 verschillende restaurants, spa faciliteiten en een mooi buitenzwembad.

Pangkor Laut Resort is een paradijs op aarde. Het resort ligt op een uniek privé eiland gelegen op 3 mijl voor de westkust van Maleisië in de straat van Malacca. Slechts een fractie van het kleine eiland is ontwikkeld met verschillende type huisjes. O.a. Garden- en Hill villa`s, Beach villa`s, Sea villa`s op palen boven de zee en de onlangs geopende nieuwe luxe Spa villa`s. Allen in de typisch Maleisische stijl. De rest van het eiland is bedekt met een ongerept 2 miljoen jaar oud regenwoud.

Het Resort: biedt u o.a. een Chinees restaurant, traditioneel visrestaurant, romantisch sunset restaurant aan een klein privéstrand en een buffet restaurant. Verder enkele gezellige bar`s en Chapmansbar voor een heerlijke lunch en cocktails op het prachtige strand.

Faciliteiten: verschillende zwembaden, jacuzzi, cold dip, drie tennisbanen, fitness center en een zeer uitgebreide Spa. Shuttle busjes brengen u op verzoek naar iedere gewenste plek op dit eiland. Niet voor niets staat dit eiland bekend om zijn vriendelijkheid en attente service.

Pangkor Laut Resort staat dan ook jaarlijks hoog op het verlanglijstje bij vele genieters van zon, rust en luxe.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )