logo

 

Afrika-Zuid Afrika-de Kaapprovincie
Colourful Manor Luxury Lodge ****
Vanaf : Op aanvraag 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht (Basis tarief) KLM A'dam - Kaapstad v.v.
Transfers bij aankomst
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
Autohuur Cat A voor 6 dagen
3 Greenfees (Kleine Zalze, Erinvale, Strand)


   Optioneel: Culinair Pakket vanaf € 199,00 p.p.

    *Gratis diners bij  Henri's in Somerset West!
           
(*informeer naar de voorwaarden)
 

Ligging: Net buiten Gordon’s Bay gelegen op een 4 ha stuk fynbosgrond met een fenomenaal uitzicht over False Bay, Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg en de wijnlanden vindt u deze luxe, smaakvolle lodge onder Nederlandse leiding.  Colourful Manor ligt zeer centraal tov de airport, Kaapstad, Stellenbosch, Franschhoek, Hermanus, de kust en de wijnlanden. Ook wel het begin en het einde van de wijn en de walvissenroute. Derhalve de ideale plek om als uitvalsbasis te gebruiken.

Kamers: zijn ruim en modern waarbij de charme niet verloren is gegaan. Ruime walk inn showers, kingsize XL bedden met top kwaliteit linnen, en coffee en tea facilities. Tegen toeslag seaview met TV. Iedere kamer beschikt over een prive terras.

Faciliteiten: De lodge beschikt over een buitenzwembad met zonneterras. In de lounge, waar tevens het ontbijt wordt geserveerd, kunt u terecht voor een drankje; een uitgebreide koffiekaart, heerlijke Zuid Afrikaanse wijnen en natuurlijk ook een biertje. Indien u dit vooraf aangeeft verzorgt de lodge tevens een eenvoudig maar smakelijke lunch of diner.

Golf: In de omgeving liggen ruim 20 golfbanen en wij verzorgen graag vooraf de starttijden en adviseren u bij de baankeuze.

Tip: Marjolein en Paul verzorgen op verzoek graag de invulling voor een verder verblijf in de regio en helpen u graag bij uw restaurantkeuze op één van de vele wijnhuizen in de omgeving. 

Culinair Arrangement: 2 x 5 gangen diner met wijnarrangement  (Longridge en Waterkloof) en een lunch bij Dornier in Stellenbosch incl. wijn-arrangement.  Cheeseplatter met fles Award winning wine op Colourful Manor € 199.- p.p.

Bij verblijf tussen 10-26 januari en 1 april en 30 mei diner voor 2 bij Henri's in Somerset West gratis!

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )