logo

 

Europa-Frankrijk-Languedoc
Chateau d'Aiguefonde ***
Vanaf : Op aanvraag 
HET ARRANGEMENT
4 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
4x diner in het hotel
2 greenfees op verschillende banen

Verlenging per nacht op aanvraag!
Informeer naar vluchtmogelijkheden naar Toulouse inclusief  autohuur!

Ligging: dit 18e-eeuwse, in zijn oude grandeur en charme gerestaureerde, kasteel ligt in het centrum van het schilderachtige kleine dorpje Aiguefonde, aan de zuidkant van de Montagne Noire op ongeveer anderhalf uur rijden van de luchthaven van Toulouse.

Kamers: elegant met antiek meubilair. Iedere kamer met stijl ingericht, eigen badkamer en uitzicht op een mooie tuin.

Faciliteiten: een grote tuin met fonteinen, en een mooi buitenzwembad van 17 mtr. Gasten kunnen heerlijk ontspannen rondom het zwembad. In het restaurant van Chateau d'Aiguefonde wordt het diner volgens de traditionele Franse keuken bereid. Als gast kunt u in de prachtig tuin van de beroemde Franse tuinarchitect Mrs. Le Notre ( Versailles) genieten van een uitgebreid ontbijt, of uw vier gangen diner geserveerd aan het zwembad, met uniek uitzicht op het verlichte park met cascades en fonteinen.

Golf: tijdens uw verblijf speelt u golf op de mooie banen Golf de Mazamet La Barouge en Golf Albi Labordes. La Barouge ligt aan de voet van de Montagne Noire in het zuiden van de Tarne en is de oudste golfcourse in het "Departement" en een van de mooiste in de regio. Golf d'Albi Labordes werd in 1989 ontworpen en behoort tot de top 20 golfbanen in Frankrijk

Tip: vanuit het Château loopt u zo het Parc Naturel du Haut Languedoc in. Aanbevelenswaardig zijn dagtochten in de directe omgeving naar de Catharen kastelen, de steden en musea van Carcassonne, Castres, Albi (Toulouse Lautrec) en Toulouse en de vele wandelroutes.