logo

 

Azie-Vietnam-Da Nang - Hoi An
Boutique Hoi An Resort ****
Vanaf €1999,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht A'dam - Da Nang v.v.
VIP Transfers Luchthaven - hotel v.v.
7 nachten Life Heritage Resort Hoi An o.b.v. Logies & Ontbijt
4 Greenfees (Danang GC - Montgomerie Links) incl. uw caddy

Ligging: direct aan Hoi An Beach, ideaal voor een heerlijke strand en golfvakantie in Vietnam op slechts 30 minuten van de luchthaven van Danang. De oude historische stad van Hoi An is slechts 5 minuten en ademt naast oriëntaalse sferen ook iets van de westerse invloeden van weleer uit. Regelmatige shuttle service naar het centrum en met veel restaurants, vaak nog met een Franse tint.

De kamers: alle kamers in Boutique Hoi An kijken uit op zee en hebben een prive balkon. Enkele kamers (met toeslag) hebben direct toegang tot het strand. Compleet met douche of bad, airconditioning, minibar, koffie faciliteit en kluisje.

Faciliteiten: hier vindt u een uniek aanbod aan faciliteiten. Een mooi groot zwembad, omringd door mooie tuin, de Hoi An Spa is een genot van puur relaxen. Gratis WIFI in het resort, restaurant, lobby bar en poolbar.
Verder de mogelijkheid tot het volgen van Cooking classes, aanbod van tours in de lobby van het hotel.

Golf: de twee golfbanen van Da Nang liggen beide op ongeveer 15 minuten rijden van dit resort. Speelt u op de Greg Norman Links baan, Danang Golf Club dan loopt u langs het bekende China Beach. Ook Montgomerie Links is ook een uitdaging om te spelen.

Tip: maak een excursie naar Marble Mountain en het Cham Museum, bezoek de Hoi An vismarkt aan de Thu Bon rivier  of maak een dagtocht naar Hué.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )