logo

 

Europa-Nederland-Limburg
Boshotel Vlodrop ****
Vanaf €169,- 
HET ARRANGEMENT
1 Overnachting in een luxe 2 pers. Kamer incl. ontbijt
1x 3gangen diner in het hotel
Lunchpakket
1 Greenfee op de Herkenbosche


      Eenvoudig te combineren met rondje
          Golf in Duitsland o.a. Wildenrath !


 

Ligging: in het bijzondere Nationale Park “De Meinweg” vlakbij Roermond, maakt Boshotel Vlodrop zijn naam volledig waar. Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In deze unieke omgeving ligt dit luxueuze vier sterren hotel. Hier komen natuur en comfort op natuurlijke wijze samen.

Kamers: alle kamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, televisie, en een minibar. Een aantal kamers beschikt over een privé terras, waterbed of bubbelbad.

Faciliteiten: Wellness Center Vita Allegra en een luxe restaurant, waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. De professionele cardio-fitnessruimte, het verwarmde binnenzwembad en de zwembadsauna zijn voor hotelgasten gratis te gebruiken. Ook is er nog een apart saunalandschap waar u, tegen betaling, gebruik van kunt maken.

de Herkenbosche, een ontwerp van Joan Dudok is een van de mooiste golfbanen van Nederland en werd niet voor niets vanwege de ideale bosligging in 1994 uitgeroepen tot mooiste bosbaan van Nederland. De combinatie die ontstaan is tussen de van nature aanwezige hoogte- verschillen en de authentieke bosrijke omgeving zorgt er voor dat u zich in het buitenland waant.