logo

 

Europa-Mallorca-Mallorca
Be Live Collection Son Antem *****
Vanaf €899,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Palma de Mallorca (basistarief)
Autohuur categorie BB (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
4 greenfees, keuze uit Son Antem Oost, West of Golf Maioris


     Uitstekend hotel, direct aan twee 18 holes banen!

           WinterSpecial ( Boek voor 30 September! )

Ligging: in een rustige omgeving van Llucmajor, het zuiden van Mallorca slechts 20 minuten rijden van de hoofdstad Palma de Mallorca. Een uitstekende locatie, in een mooie groene omgeving, niet ver van de belangrijkste stranden en twee 18 holes golfbanen direct bij het hotel.

Kamers: onlangs geheel gerenoveerd, stijlvol en comfortabel met veelal uitzicht over de omliggende golfbanen, zwembad of mooie tuin. Alle aspecten voor een luxe hotel zijn aanwezig, heerlijke ruime bedden,badjassen, safe en satelliet TV.

Faciliteiten: uitstekende restaurants, waaronder El Olivar voor ontbijt,lunch en diner en een prachtig uitzicht over de omgeving. De Llevant Lobby Bar en de Es Trenc Pool Bar. Verder een binnen- buitenzwembad en een mooie Spa, tennis,volleybal en mooie Gym.

Golf: een Resort voor golfers van ieder niveau. Twee prachtige 18 Holes golfbanen direct rond het hotel. Ruime oefenfaciliteiten, en Pro shop voor eventuele verhuur van een golfset. Tevens kunt u in dit pakket kiezen voor een rondje golf op Golf Maioris.

Tip: niet ver van de mooiste stranden van Mallorca voor waterskiën, surfen of duiken.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )