logo

 

Azie-Thailand-Phuket
Banyan Tree Phuket *****
Vanaf €2150,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - Phuket v.v.
5 nachten verblijf in Pool Villa
o.b.v. logies & ontbijt
3 Greenfees op Laguna Golf C
Transfers luchthaven - hotel v.v.

               Prachtige Villa's met Private Pool !

Ligging: direct aan zee tussen de lagune en tuinen van Laguna Phuket in Bang Tao Bay. Dit vlaggeschip van de Banyan Tree Groep staat bekend om zijn gastvrijheid en keuze aan uitstekende restaurants. Maar niet in de laatste plaats de opzet van het Resort. Iedere kamer bestaat namelijk uit een “Private Villa” met privé zwembad. Door zijn ligging op slechts 20 minuten van de luchthaven en direct aan een mooie uitdagende golfbaan, ideaal voor uw golfreis naar Thailand.

Banyan Pool Villa: Luxe villa (170 m3) met sfeervolle Thaise uitstraling. Ruime woon- slaapkamer, douche, toilet en een uitnodigende ovaal buitenbad om heerlijk in weg te dromen. Vanuit uw kamer stapt u direct uw prive zwembad in, met mooi houten deck en 2 ligbedden.

Faciliteiten: maar liefst tien restaurants of bars, van Thais tot Japans. Maar ook In-Villa Dining behoort tot de mogelijkheden. Watercourt met een prachtig uitzicht over de lagune biedt een uitstekend ontbijt, heerlijke lunch en diner.

Banyan Tree Spa: een zeer uitgebreide Spa met groot zwembad biedt u alles wat u maar wensen kan.

Golf: keuze uit 7 verschillende mooie banen waaronder Laguna Golf, Mission Hills , Red Mountain en Blue Canyon CC. Tips: breng een bezoek aan Old Town Phuket, Chalong Temple of maak een dagtocht naar één van de koraal eilanden. Een onvergetelijke ervaring zo’n dag op het water en prachtige stranden.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )