logo

 

Europa-Canarische Eilanden-Gran Canaria
Bandama Golf Hotel ***
Vanaf : Op aanvraag 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Las Palmas (basistarief)
Autohuur categorie B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
5 dagen Unlimited Golf op Campo de Golf Bandama

     Heerlijk golfen op de oudste baan van Spanje!    

Ligging: in de heuvels van Gran Canaria, nabij het National Park en de Bandama Krater, ligt dit kleine, sfeervolle hotel favoriet bij veel golfers die van rust houden en een heerlijke baan voor de deur willen hebben. Het hotel is gelegen aan de eerste tee van de Real GC Las Palmas, de oudste golfclub van Spanje.

Kamers: bieden vrijwel allemaal zicht over de golfbaan, zwembad of natuurschoon rond het hotel en zijn volledig opnieuw en met smaak ingericht.

Faciliteiten: u verblijft in het hotel op basis van logies en ontbijt. Ontbijt wordt geserveerd in het naastgelegen clubhuis. Een uitstekende keuken voor lunch en tapas op het panoramische terras, vergezeld van een heerlijk glas Spaanse wijn. Diezelfde keuken staat tijdens lunch en diner garant voor een gastronomische beleving. De dorpjes in de directe omgeving, die gemakkelijk bereikbaar zijn, bieden ook enkele typisch Spaanse restaurants waar lokale gerechten worden geserveerd. Vanaf het zonneterras van het zwembad heeft u  een fantastisch uitzicht over de golfbaan en de heuvelachtige omgeving.

Golf: de overige banen van Gran Canaria liggen op zo’n 20 minuten van Bandama (El Cortijo) of Maspalomas en El Salobre op zo`n 45 minuten.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )