logo

 

Europa-Spanje-Costa del Sol
Anantara Villa Padierna *****
Vanaf €925,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Malaga (basistarief)
Autohuur 4 dagen Cat. B (per 2 pers.)
3 nachten o.b.v. logies & ontbijt
2 greenfees ( Flamingos Golf C - Alferine GC )

         Prachtig  hotel in Toscaanse stijl !
             en direct aan 3 mooie banen.

Ligging: in de gouden driehoek van de Costa del Sol, tussen Marbella, Benhavis en Estepona en op slechts 5 minuten van de Middellandse zee. Een idyllische,  majestueuze  setting gebouwd in 2003 door Doňa Alicia de Villapadierna en Don Ricardo Arranz wiens dochter een  getalenteerd golfster was.  Door de omgeving met z’n vele cipressen waant u zich hier daadwerkelijk in een Toscaanse omgeving. 

De kamers: een hotel met slechts  130 ruime kamers of suites  voorzien van alle Luxe die u maar wenst. Een aantal kamers bevinden zich in de Manor zelf,  de overige rond het prachtige zwembad en niet ver van de mooie Spa.

Faciliteiten:  prachtige Spa, verschillende restaurants met o.a. keuze uit Italiaans, Spaans  of natuurlijk de lokale Mediterrane keuken met lobster en kaviaar. Verder  Eddy’s bar in een  traditionele Engelse ambiance en heerlijke whiskey’s. Of  D’ Çanter  als Half Way House voor een drankje of snack met een mooi terras uitkijkend over de golfbaan.

Beach Club:  op enkele minuten rijden of met regelmatige shuttle service ( Open in het Zomer seizoen )

Golf:  bij dit hotel liggen maar liefst drie golfbanen, waar u als gast van Villa Padierna tegen sterk gereduceerde tarieven speelt.  Flamingos Golf Club, uitdagend met een aantal mooie vergezichten naar zee.  De  moeilijke baan Alferini GC, mede door zijn heuvelachtige ligging en smalle fairways. Tramores GC  is geschikt voor iedere golfer om te genieten van golf en mooie omgeving.

Golf Academy:  by Michael Campbell , mocht u ter plaatse enkele lessen willen boeken.

 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )