logo

 

Azie-Thailand-Hua Hin
Anantara Hua Hin - Bouwsteen *****
Vanaf €825,- 
HET ARRANGEMENT
VIP Transfer Bangkok - Hua Hin v.v.
5 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
2 Greenfees (Black Mountain GC & Banyan GC) incl. caddie
Transfers naar de golfbanen


Bouwsteen Rondreis Thailland

 

Ligging: een uitstekende keus wanneer u na een verblijf in Bangkok kiest voor een aantal dagen heerlijk aan een mooi strand. Op ruim twee en een half uur rijden van Bangkok. Dit hotel ligt in een mooie  tropische tuin, aan het strand waait altijd een verkoelende wind.

Faciliteiten: uitnodigende “Open Air” lobby met gezellige bar, in de avond vaak met live muziek. Twee zwembaden, waarvan één met poolbar. Diverse restaurants waaronder een Thais restaurant met na zons- ondergang een sprookjesachtig zicht op het zwembad. Een uitmuntend Italiaans restaurant, de poolsnackbar met heerlijke lounge banken. Aan zee een restaurant met een uitstekend á la carte menu, en een bar.

Anantara Spa: luxe sfeervolle Spa met een uitgebreide keuze aan massage, lichaam- en gezichtsverzorging.

Kamers: met sfeervolle Thaise uitstraling, op de begane grond met terras. Op de 1e etage een mooi balkon. Een complete badkamer met bad. Tip: Deluxe kamers of Premium Seaview kamers, direct aan zee met een toeslag zijn een aanrader.

Golf: wanneer u kiest voor deze bouwsteen Hua Hin, speelt u gedurende uw verblijf 2 rondjes golf op prachtige banen net buiten Hua Hin. Black Mountain – Gastheer van de Asian Tour 2009-2010. En op Banyan Golf Club, gekozen tot beste nieuwe golfbaan in Azië in 2009.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )