logo

 

Europa-Cyprus-Cyprus
Amavi Adult Only *****
Vanaf €1195,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Cyprus(Basistarief )
Autohuur categorie B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. Half Pension Plus
Survial kit per op golfdag
Fles wij op uw kamer bij aankomst
4 Greenfees (4 verschillende banen )

                     Holiday Perfection for Couples
                       Made ForTwo Hotels

Ligging: in Paphos, direct aan zee, met een mooi strand en niet ver van het altijd levendige centrum van deze stad. Geniet van de prachtige zonsondergang, rust en sfeer in dit Adult Only hotel. Naar de banen op het eiland is het veelal niet lang rijden.

De kamers: wij reserveerden voor u de Deluxe kamers, ruim en allen met panoramisch zee zicht, mooi balkon met zitje. De sfeer in de kamers is warm, met zorgvuldig gekozen kleuren. De badkamer compleet, en voldoet aan alle wensen in deze moderne tijd. O.a Nespresso machine, kluisje en flatscreen digital TV

Faciliteiten: een hotel gebouwd met de visie op samen zijn voor couples met de service van een 5* hotel, uniek voor Cyprus. Een hotel waar charme en modern uitstekend zijn samengebracht.

Golf : vier prachtige golfbanen maken Cyprus tot een serieuze golfbestemming. Boekt u Amavi Hotel, dan speelt u golf op vier verschillende banen. Minthis Hills, Elea met vele bunkers, Secret Valley en de bekende baan Aphrodite Hills. Hier wordt u voorop op Hole 7, de signatur hole van deze baan extra getest.

Sport en ontspanning:
Het hotel beschikt diverse sport mogelijkheden als fitness, tafeltennis, tennis, en een binnenzwembad met whirlpool.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )