logo

 

Europa-Spanje-Costa del Sol
Amare Marbella Beach Hotel ****
Vanaf €899,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Malaga (basistarief)
Autohuur 4 dagen Cat. B (per 2 pers.)
4 nachten o.b.v. logies & ontbijt
3 greenfees op verschillende banen

                           Adult Only Hotel  !
         Ideaal gelegen, vrijwel in het centrum!
                  in de oude stad van  Marbella!

Ligging: direct aan het mooie strand van Marbella, ligt dit trendy “Adult Only” hotel op nog geen 5 minuten lopen van het gezellig "Oude"centrum met vele winkels en restaurants. Een unieke locatie voor een shortbreak naar de Costa del Sol voor golf strand en s’avonds diner in de oude stad.

Kamers: zijn mooi en strak ingericht met veel wit, glas en zomerse tinten. Hierdoor ogen ze heerlijk ruim en voelen koel aan tijdens warme dagen. Verder een keurige badkamer, balkon een verschillende vernuftige gadgets die uw verblijf comfortabel maken.

Faciliteiten:
Mare Nostrum Restaurant voor een heerlijk diner, of Amare Beach Restaurant voor een lunch op het strand. Verder Belvue Rooftop bar met natuurlijk een prachtig uitzicht over de Middellandse zee voor een cocktail alvorens het nachtleven in te gaan. En natuurlijk een moderne Gym en Spa met een ruim aanbod aan schoonheid en relax behandelingen.

Golf: keuze uit een groot aantal banen aan de Costa del Sol en speciaal om Marbella is de keuze groot. Prachtige banen als Los Naranjos, La Quinta, La Quinta liggen niet ver weg. Naar de baan van El Chaparral is het slechts 25 minuten rijden, een aanrader om deze te spelen op de aankomst of vertrek dag.

Bijzonderheden: Adult Only hotel, met een prachtige  Beach Club en mooie roof top bar.

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )