logo

 

Europa-Spanje-Costa del Sol
Aldiana Club Costa del Sol ****
Vanaf €1199,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Malaga(basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten o.b.v. All Inclusive
3 Greenfees op Alcaidesa Heathland
1 Greenfee op La Canada GC
1 Greenfee op Valle Romano

Excl. Flex Optie Transavia

                 Uitstekend All Inclusive concept !
               Note: Alcaidesa Links is gesloten!

Ligging: op een heuvel, vrijwel direct aan zee met een prachtig uitzicht over zee. Een romantisch en in typische Andalusië stijl gebouwd hotel, gelijk aan de vele dorpjes in het Spaanse binnenland. Vanuit het hotel heeft u vrijwel vanaf iedere plek zicht de rots van Gibraltar.

De kamers: zijn modern en  in een frisse sfeervolle stijl ingericht.. TV, telefoon, kluisje en met balkon of terras. De badkamer met bad en/of douche, bidet en haardroger. En natuurlijk airconditioning.

Faciliteiten: voor het All Inclusive concept een centraal restaurant. Restaurant La Vista. Voor A la Carte (niet iedere dag geopend) een poolbar, winebar, de pub Blue Dolphin en de tennisbar bij de banen. Een Wellness centrum met binnenbad en sauna, Gym en uiteraard een mooi buitenzwembad. Aan het strand in de zomermaanden natuurlijk de Beachclub.

Golf: de twee banen van Alcaidesa, Heathland and Links liggen op enkele minuten rijden. Regelmatig (iedere 30minuten) is er een shuttleservice vanuit het hotel - receptie naar het Clubhuis.

Golf: door de tijdelijke sluiting van de Links Course, bieden wij dit hotel nu tijdelijk met golf op de prachtige banen La Canada en Valle Romano. Beide zeer uitdagend en een genot om te spelen

De heuvelachtige, uitdagende Links Course biedt prachtige vergezichten over zee en de straat van Gibraltar, en bij helder weer zelfs tot aan het Altlas gebergte in Marokko. De Heathland course, is absoluut een aanrader, niet in de laatste plaats omdat de wind hier regelmatig een gewaagde tegenstander is. 
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )