logo

 

Europa-Spanje-Costa del Sol
Aldiana Costa del Sol ****
Vanaf €1149,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Malaga (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. All Inclusive
5 Greenfees (Unlimited) op Alcaidesa GC
Shuttleservice naar de Golfbanen

               Uitstekend All Inclusive concept !

Ligging: op een heuvel, niet ver van zee met een prachtig uitzicht over zee. Een romantisch en in typische Andalusië stijl gebouwd hotel, gelijk aan de vele dorpjes in het Spaanse binnenland. Vanuit het hotel heeft u vrijwel vanaf iedere plek zicht de rots van Gibraltar.

De kamers: zijn onlangs vernieuwd in een frisse sfeervolle stijl. TV, telefoon, kluisje en met balkon of terras. De badkamer met bad en/of douche, bidet en haardroger. En natuurlijk airconditioning.

Faciliteiten: voor het All Inclusive concept een centraal restaurant. Restaurant La Vista. Voor A la Carte (niet iedere dag geopend) een poolbar, winebar, de pub Blue Dolphin en de tennisbar bij de banen. Een Wellness centrum met binnenbad en sauna, Gym en uiteraard een mooi buitenzwembad. Aan het strand in de zomermaanden natuurlijk de Beachclub.

Golf: de twee banen van Alcaidesa, Heathland and Links liggen niet ver weg. Regelmatig (iedere 30minuten) is er een shuttleservice naar deze banen.

De heuvelachtige, uitdagende Links Course biedt prachtige vergezichten over zee en de straat van Gibraltar, en bij helder weer zelfs tot aan het Altlas gebergte in Marokko. De Heathland course, is absoluut een aanrader, niet in de laatste plaats omdat de wind hier regelmatig een gewaagde tegenspeler is. 
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )