Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

0297-531322

Maandag – Donderdag 9.00 - 17.00 Vrijdag 09.00 - 15.00

Top
Disclaimer, Copyright en Privacyverklaring  - 3DGolfvakanties
fade
5470
page-template-default,page,page-id-5470,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Disclaimer, Copyright en Privacyverklaring 

3DGolfvakanties / Disclaimer, Copyright en Privacyverklaring 

Disclaimer

De gegevens die deze website bevat zijn uitsluitend opgenomen ter algemene informatie en zijn ook slechts als zodanig bedoeld. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. 3DGolfvakanties is niet aansprakelijk voor schade die kan ontstaan als gevolg van onduidelijkheid of onvolledigheid van de gegevensop deze website.

Copyright

De teksten en grafische voorstellingen (waaronder de foto’s, logo’s e.a.) op deze website mogen behalve voor privé gebruik niet zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax of worden opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand. Desgewenst kunt u ons om toestemming vragen.

Mocht u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons meldt. Wij reageren hier dan zo snel mogelijk op.

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

3DGolfvakanties kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van 3DGolfvakanties, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een formulier (gastenboekformulier, boekingsformulier en nieuwsbrief aanmeldformulier), op de website aan 3DGolfvakanties verstrekt. 3DGolfvakanties kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Geslacht, Uw voor- en achternaam – Uw adresgegevens – Uw e-mailadres – Uw IP-adres

Waarom 3DGolfvakanties gegevens nodig heeft

3DGolfvakanties verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan 3DGolfvakanties uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang 3DGolfvakanties gegevens bewaart

3DGolfvakanties bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren,waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een half jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

3DGolfvakanties verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van 3DGolfvakanties worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 3DGolfvakanties gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

3DGolfvakanties maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van 3DGolfvakanties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan 3DGolfvakanties te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. 3DGolfvakanties heeft hier geen invloed op.

3DGolfvakanties heeft Google geen toestemming gegeven om via 3DGolfvakanties verkregen Analytics- informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

E-mail en mailinglijsten

Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven via het CMS van MailCamp. MailCamp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘uitschrijf’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailCamp beveiligd opgeslagen. MailCamp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering indienen. 3DGolfvakanties zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

3DGolfvakanties neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van 3DGolfvakanties maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door 3DGolfvakanties verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met 3DGolfvakanties.

Contactgegevens

3DGolfvakanties (onderdeel van 3DGolfvakanties BV) KvK nummer: 33249634
Adresgegevens: Amsterdamseweg 34, Uithoorn, Tel.(+31) 297 – 531322

E-mail: info@3DGolfvakanties.nl

Datum laatste wijziging: 22 mei 2018