logo

 

Europa

 

Europa biedt misschien wel de grootste keuze en uitdaging aan golfmogelijkheden in vergelijking met de andere continenten. Met Schotland en Ierland heeft het natuurlijk de bakermat van golf binnen zijn grenzen. Keuze uit een groot aantal prachtige banen waar de sfeer, ambiance en golfcultuur nog altijd de oorsprong van de golfsport uitstraalt.

Langs de Middellandse Zee bieden landen als Portugal, Spanje en Frankrijk een enorme keuze aan golfmogelijkheden. Maar ook de landen Italië, Griekenland , Bulgarije en Hongarije profileren zich meer en meer als nieuwe golfbestemming. In ons programma bieden wij inmiddels een kleine keuze aan arrangementen naar deze landen. Maar op maat kunnen wij u natuurlijk nog veel meer bieden.

Dichter bij huis bieden België, Duitsland en natuurlijk Noord-Frankrijk comfortabele en vaak authentieke hotels op korte afstand van mooie landelijk gelegen golfbanen. Ideaal voor een short- of midweek golfen met vrienden, teamleden of familie.

Europa, met het Middellandse Zee gebied een regio met vele uitstekende mogelijkheden voor uw volgende golfreis. Hier is het ook vaak aangenaam lekker weer, goed te combineren met wijn, culinair en cultuur.