logo

 

Azie

Azië, en dan vooral Thailand, Indonesie, Maleisië en Vietnam hebben zich de laatste jaren sterk ontwikkeld als golfbestemming met prachtige banen.

Inmiddels biedt Vietnam ruim voldoende mogelijkheden voor een heerlijke golfvakantie in combinatie met strand en cultuur. Ook een rondreis en eindigen met een golf/relax verblijf behoort tot de mogelijkheden.  Vietnam, een parel in ontwikkeling!  En voor de avonturiers is het mogelijk uw verblijf in Azië verder uit te breiden met een bezoek aan Cambodja, een bezoek aan Angkor Wat inclusief enkele rondjes golf.

Thailand biedt meer dan 200 golfbanen en dit aantal breidt zich nog altijd snel uit. Wij bieden u keuze uit enkele van de betere hotels in Hua Hin, de Koninklijke badplaats, op zo'n 2.5 uur rijden van Bangkok. U heeft hier de mogelijkheid uit 8 prachtige banen. Hua Hin leeft altijd en u zult versteld staan van de service en vriendelijke bevolking. Maar ook een verblijf in Chiang Mai, de koelere stad in het noorden of paradijslijk Ko Samui behoort bij ons ook tot de mogelijkheden.

Tip: start of verleng uw verblijf in Hua Hin met een 3 daags arrangement in Bangkok Anantara Riverside Hotel direct aan de rivier incl. transfers, Grand Palace Tour en boottocht door de klongs inclusief lunch. Of verken Bangkok per fiets o.l.v. een ervaren gids, een leuke manier veel te zien. Informeer bij ons naar de leukste tips voor Bangkok.

Indonesië, eveneens een groeiende golfbestemming. Jakarta, Bandung en Jogjakarta bieden veel mooie banen. Een combinatie van deze 3 bestemmingen is dan ook een goede manier om de verschillende sferen van het adembenemende mooie Java te ontdekken. Wij bieden u hier graag een reis op maat aan. Of kies voor Bali, bekend om de vriendelijke sfeer, service en heerlijke stranden Een eiland met alles in zich voor een onvergetelijke strand-, cultuur- en golfvakantie. Want met 4 schitterende 18 holes golfbanen, stuk voor stuk prachtig gelegen en goed onderhouden en met elk zijn eigen karakter is Bali een must voor de verwende golfer. 

Tip: Combineer een vakantie naar Bali met een stop-over in Singapore of Kuala Lumpur.

Maleisië, Kuala Lumpur, een moderne metropool met veel bezienswaardigheden en luxe shopping malls. Deze stad bruist 24 uur per dag en beschikt over prachtige hotels en fraaie golfbanen in en rond de stad. Bezoek de pasars ( markten ) die overal en op ieder uur van de dag plaatsvinden in de stad. Ideaal voor een golfweek of als uitgangspunt voor een langer verblijf in Maleisië in combinatie met een verblijf op Pangkor Laut , Sabah of Langkawi.