Over 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfreizen, binnen en buiten Europa. Wij adviseren u graag over banen en boeken starttijden op iedere gewenste locatie.
Van standaard tot maatwerk, met of zonder vlucht, van exclusief tot All Inclusive reizen.

Openingstijden:

Maandag – Donderdag 9:30AM - 17:00PM
Vrijdag 09:30AM - 14:00PM

Laatste Nieuws

0297-531322

Maandag – Donderdag 9.00 - 17.00 Vrijdag 09.00 - 15.00

Top
3DGolfvakanties - Alleengaande Reizen golf single singles alleengaanden reizen
fade
3986
page-template-default,page,page-id-3986,mkd-core-1.2.1,mkdf-social-login-1.3,mkdf-tours-1.4.1,3dgolf child theme-child-ver-1.0,3dgolf-ver-1.10,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-light-header,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Alleengaande Reizen

3DGolfvakanties / Alleengaande Reizen

 Flight4You, specialist in reizen voor alleengaanden

Flight4You richt zich volledig op het organiseren van golfarrangementen voor enthousiaste singles en alleengaanden die in een sfeervolle en comfortabele omgeving met echte gelijkgestemden een gezellige tijd willen hebben waarbij de interesse in golf of cultuur de bindende factor is.

Flight4You opgericht door Anique van Waardt, bestaat ruim 20 jaar en heeft een snelle groei doorgemaakt. Het is een professionele organisatie waarbij perfectie en kwaliteit van de arrangementen voorop staan. Maar tegelijkertijd heerst binnen de groepen een amicale en geanimeerde stemming, mede door het bindende optreden van de reisbegeleiding en voelen de deelnemers zich al gauw echt thuis. De maximale groepsgrootte is 32 personen met een streven naar een gelijke verdeling dames/heren.

Wie zijn alleengaand?

De alleengaanden zijn mensen die ofwel single zijn, dus geen partner hebben ofwel een partner hebben doch waarvan de partner door redenen niet kan golfen en/of reizen. Wij boeken geen koppels/setjes, dus u weet zeker dat u ook echt gelijkgestemden treft in de groepen.

De deelnemers

De deelnemers hebben een enthousiaste en sportieve instelling. Men hecht waarde aan kwaliteit, stijl, comfort en gezelligheid. Aangezien de deelnemers zich in dezelfde “fase van het leven” bevinden en er eenzelfde levensinstelling op na houden ontstaat er in de groepen al snel een harmonieuze, gezellige en sportieve sfeer.

De kamers

Bij Flight4You beschikt iedere deelnemer standaard over een royale en luxe kamer voor alleengebruik waar geen toeslag meer voor berekend wordt. Deze kamers zijn altijd de luxe 2-persoonskamers.

Een warm welkom

Vele alleengaanden zijn u al voorgegaan, het is een concept dat aanspreekt: immers, de deelnemers verblijven in een luxe en mooie entourage in een aangenaam klimaat. Men ontmoet mensen die op dezelfde wijze van het leven genieten. Er wordt gezamenlijk gegolfd, genoten van culturele uitjes, gezamenlijk geborreld en gedineerd en tegelijkertijd kan men zich terugtrekken met een boek bij het zwembad en even de rust opzoeken. Kortom, Flight4You biedt reizen met een extra dimensie voor de alleengaande. Kom het zelf ervaren, bij Flight4You wacht u een hartelijk welkom.

U hoeft geen lid te worden en contributie te betalen. U betaalt enkel de activiteit waaraan u wilt deelnemen.

Privacy en discretie

Privacy en discretie zijn belangrijk voor Flight4You. Wij plaatsen nooit foto’s of filmpjes zonder toestemming van de deelnemers op de Flight4You webiste of social media. Foto’s van de golfreizen worden na afloop gedeeld via een beschermde omgeving en alleen toegankelijk voor de betreffende deelnemers.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het vaandel! Kwaliteit met betrekking tot de hotels, de golfbanen, de luchtvaartmaatschappijen alsmede de reisbegeleiding. Een enthousiaste begeleider van Flight4You is tijdens elk arrangement aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten in de wetenschap dat alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld is. Flight4You is onderdeel van 3D Golfvakanties (SGR), een gespecialiseerd golfreisbureau dat bekend staat om haar persoonlijke benadering en kwaliteit.

Als kwaliteit in alle opzichten voor u belangrijk is bent u bij Flight4You aan het goede adres.

Nieuwsgierig geworden? Klik op kalender.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief  zodat u automatisch per email op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste golfarrangementen in ons programma.

 

Anique van Waardt/Flight4You
Bert Trommelen/3D Golfvakanties