logo

 

Wie zijn wij

3D Golfvakanties is gespecialiseerd in golfvakanties naar landen binnen en buiten Europa. Ons totale programma van individuele golfreizen vindt u op deze website of in onze brochure die wij u op verzoek graag toesturen.

Wij adviseren u over de banen, boeken starttijden voor u of reserveren golflessen op iedere gewenste locatie. Op verzoek stellen wij graag een golfvakantie op maat voor u samen en adviseren op basis van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van golfreizen.

In samenwerking met Flight4You organiseren wij tevens golfvakanties voor Alleengaanden. Enthousiaste singles die het leuk vinden om een aantal keren per jaar met een groep in binnen of buitenland te golfen. Deze groepen bestaan uit maximaal 28 personen. U heeft altijd de beschikking over een luxe 1-persoonskamer. Kijk voor dit uitgebreide aanbod van reizen op www.flight4you.nl

Voor al onze reizen bieden wij waar mogelijk ook vertrek aan vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Weeze en Dusseldorf.  3D Golfvakanties is het begin van een succesvolle golfreis naar de mooiste banen overal ter wereld.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.30 - 17.00 uur. Op vrijdag van 09.30 - 15.00 uur.Of telefonisch  0297-531322  of via info@3dgolf.nl K.v.K. Amsterdam nr. 33249634 3DGolfvakanties b.v.