logo

 

Single Reizen

3D Golfvakanties heeft een exclusieve samenwerking met Flight4You, specialist op het gebied van golf  voor enthousiaste alleengaanden. Flight4You richt zich volledig op enthousiaste singles en alleengaanden die in een sfeervolle en comfortabele omgeving met gelijkgestemden een gezellige tijd willen hebben waarbij golf de bindende factor is. Het programma bestaat uit golfdagen, -weekends,  en golfweken. De maximale groepsgrootte is 28 personen. U heeft altijd de beschikking over een luxe 1-persoonskamer, daar betaalt u geen extra toeslag meer voor. De leeftijd van de deelnemers varieert van ca. 40 - 70 jaar. Iedereen treft in ieder arrangement altijd leeftijdgenoten.

Sfeer

Flight4You streeft ernaar de reizen zoveel mogelijk te combineren met andere thema’s zoals cultuur of culinaire specialiteiten, kortom bij Flight4You haalt u meer uit uw golfvakantie! Of het nu gaat om een dag, een weekend of een hele week. En vaststaat dat u andere enthousiaste en gelijkgestemde reisgenoten treft!

Kwaliteit

Kwaliteit staat hoog in het golfvaandel! Kwaliteit met betrekking tot de hotels, de golfbanen, de luchtvaartmaatschappijen alsmede de reisbegeleiding. Een enthousiaste begeleider van Flight4You is tijdens elk arrangement aanwezig zodat u zorgeloos kunt genieten in de wetenschap dat alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld is. www.flight4you.nl of geef u op voor de nieuwsbrief: info@flight4you.nl