logo

 

Europa

Marokko

Marokko, op het meest noordelijke puntje van Afrika, aan de Middellandse Zee en aan de westkant direct gelegen aan de Atlantische Oceaan. Slechts 14 kilometer ligt er tussen Europa en Marokko bij de straat van Gibraltar. Een land op slechts 3 uur vliegen van Amsterdam biedt u als golfer een heerlijk klimaat in het voor- najaar en winter.

Marokko is een modern land met een rijke historie wat tot uiting komt in de vele historische bezienswaardigheden. Het biedt u als golfer prachtige banen, zon, zee, natuur en cultuur en een van de meest gevarieerde keukens van de wereld. En natuurlijk niet te vergeten de woestijn en het prachtige Atlas gebergte, waarvan u vanuit Marrakech vaak de wit besneeuwde toppen van de bergen kan zien.

Marrakech en Agadir bieden u als golfer een gevarieerd aanbod van uitstekende hotels en golfbanen. Veelal sfeervolle hotel, waaronder enkele met een All Inclusive formule. Wij selecteerde een aantal hotels voor u, gunstig gelegen in deze steden, direct aan de baan of op korte afstand hiervan. Maar ook op maat bieden wij u diverse hotels niet vernoemd op onze website voor een aantrekkelijke prijs. Onze ervaren en betrouwbare agent ter plaatse draagt zorg voor uw service tijdens uw verblijf.

Cassablanca, Eljadida. Op ongeveer een uur rijden van Casablanca Airport ligt een fantastisch Golf Resort, Mazagan Beach & Golf Resort. Wij bieden uitstekende Full Board & Unlimited Golf arrangementen. Op maat bieden wij u hiervoor arrangementen inclusief vlucht en transfers.*Transfers naar de baan zijn waar nodig  inbegrepen.