logo

 

Europa-Portugal-Porto
Vidago Palace *****
Vanaf €735,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia.com vlucht ( Basistarief ) Porto
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
5 nachten verblijf o.b.v. Logies & Ontbijt
2x 2Gangen diners in het hotel
Unlimited Golf op Vidago GC


          Ontdek deze regio, en bezoek de 
                    Port (wijn) huizen 
 Gratis 2 diners bij verblijf van min. 5 nachten !

Ligging: in een mooi park, veel bos en prachtige ruige heuvels aan de rand van het dorpje Vidago. Het hotel bevindt zich in een historisch gebouw uit 1910 en als locatie ooit bekend om zijn minerale bronnen, veel bezocht door de Europese elite. Nu 100 jaar later is het geheel verbouwd tot een luxe “ Belle Epoque” stijl hotel met een prachtige Spa en direct aan een mooie golfbaan. Een waar sprookje om hier te verblijven!

De kamers: bieden een warm welkom aan de gasten en zijn van alle gemakken voorzien. Luxe badkamer met walk in douche, heerlijke King Size bedden en mooie uitzichten over de omgeving.

Faciliteiten: keuze uit 4 restaurants, twee bars, rookkamer, bibliotheek, fantastische Spa, fitness Centre , binnen en buitenzwembad (25mt) en natuurlijk een prachtige uitdagende golfbaan.

In een van de restaurants van dit hotel kookt Rui Paulo, bekend van o.a. Restaurant DOP in Porto en is een ware culinaire verwenning, een absolute aanrader!

Golf: U speelt in dit arrangement Unlimited Golf op de baan bij dit hotel. Een rondje golf op Estella Golf Club, een mooie Links baan aan de oceaan  is uitstekend te combineren met een bezoek aan de stad Porto.

Tip: Boek een Dag Trip over de Douro rivier ( in een originele Rabelo boot ) inclusief het bezoek aan enkele Port huizen, lunch en verschillende proeverijen.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )