logo

 

Europa-Portugal-Algarve
Tivoli Lagos ****
Vanaf €835,- 
HET ARRANGEMENT
Transavia vlucht Faro (basistarief)
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
7 nachten verblijf o.b.v. logies & ontbijt
5 Greenfees, Onyria Palmares , Boa Vista GC & Espiche Golf
Gratis transfers naar Palmares & Boavista op verzoek.

      Comfortabel hotel, in het centrum van Lagos!
               
Onyria Palmares G Course! 

Ligging: dit hotel is een klassiekers in  Lagos maar biedt charme en comfort. Op loopafstand van het oude  centrum, en de haven  met vele restaurants leuke straatjes. Door zijn centrale ligging en de lokale bevolking is het hier zomer en winter gezellig druk op straat.

Kamers: zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht met een goede badkamer, veelal met balkon en liggend rond het zwembad en de zonneterrassen.

Faciliteiten: restaurant, bar, fitnessruimte, sauna en binnen- buitenbad. Tegenover het hotel een gezellige Ierse Pub waar golfers na afloop bijpraten onder het genot van een drankje. Op korte afstand een Beachclub welke behoort tot het hotel, gelegen aan Meia Praia Beach. In de zomer verzorgt het hotel een shuttle service naar het strand - deze strandtent.

Golf: de uitdagende  baan Palmares GC , Boavista Golf, de nieuwe baan  Espiche, Morgado, Alamos en Penina CC zijn allen binnen 20 minuten te bereiken.

Tip: de door Robert Trent Jones Jr ontworpen baan Onyria Palmares met zeezichten vanaf vrijwel alle Tee's en met een aantal uitdagende links holes.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )