logo

 

Europa-Griekenland-Peleponnesos
The Westin Resort Costa Navarino *****
Vanaf €1099,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht Klm A'dam - Athene v.v.
Autohuur Categorie C (per 2 pers.)
7 nachten Deluxe Garden o.b.v. logies & ontbijt
3 Greenfees 2x Dunes C - 1x The Bay Course Incl. buggy

            Heerlijk Luxe Hotel in ongerept Griekenland!

Ligging: in een natuurlijke omgeving direct aan de Ionische Zee, ongeveer 35 minuten rijden van Kalamata. Vanuit Athene (dagelijkse vluchten)  is het ongeveer 2uur en 30 minuten rijden, langs een mooie route en een nieuwe tolweg. Bekende historische bezienswaardigheden als Olympia, Mystras en de tempel van Apollo liggen op korte afstand. Een prachtig  hotel, met uitsluitend laagbouw (paviljoen)  in de typische oude Mesinian stijl.

Kamers: wij reserveerden voor u de  luxe kamers zoals U dit van de bekende Westin hotelketen mag verwachten. Altijd met ruim terras en gardenview.  

Faciliteiten: verschillende  zwembaden over het resort verdeeld met “swim up “bars en mooie terrassen. Verder een luxe lounge en “Chill Out” bar en keuze uit zeven  verschillende restaurants met locale én en internationale gerechten. Een aanrader hier is het Libanees restaurant, bekend als een van de beste keukens uit het Midden Oosten.  En natuurlijk een uitgebreide, luxe Spa.

Golf: Twee prachtige 18 Holes banen. The Navarino Dunes baan, ontworpen door Bernhard Langer, een werkelijk prachtige baan in een natuurlijke omgeving en mooie vergezichten over de Ionische zee. De ander baan, The Bay Course, ligt op enkele minuten van het hotel (shuttleservice) en hier is voor u de  buggy inclusief.

Tip: Pylos, een leuk Grieks dorpje op ongeveer 15 minuten rijden, met traditionele visafslag, en gezellige restaurants en taveernes langs de kade, lekker met uw voeten in het zand, uitkijkend over zee.

Een bestemming van uitzonderlijke schoonheid en keuze aan  historische bezienswaardigheden als afwisseling als u besluit een dag niet te golfen.


Aegean Airlines vliegt rechtstreeks naar Kalamata vanaf Dusseldorf !

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )