logo

 

Europa-Portugal-Estoril - Cascais
Senhora Da Guia *****
Vanaf €755,- 
HET ARRANGEMENT
Vlucht A'dam - Lissabon v.v.
Autohuur Cat. B (per 2 pers.)
4 nachten verblijf o.b.v. logies en ontbijt
3 Greenfees (keuze uit 7 banen in de regio)


          Uitstekend, klassiek Boutique Hotel
    Onlangs geheel gerenoveerd - een Aanrader!

 

Ligging: net buiten Cascais, direct aan de Oceaan en niet ver van enkele prachtige golfbanen en de betere restaurants ligt dit bij golfers van oudsher zeer geliefde en charmante Boutique Hotel. Omgeven door een tuin met zwembad, zonneterras en terras onder de pergola voor hapje en drankje.

Kamers: zijn zeer verschillend door het karakteristieke onderkomen waarin dit hotel zich bevindt. Een oude Villa met 2 in stijl opgetrokken bijgebouwen herbergen comfortabele kamers met veel sfeer maar ook hedendaags comfort.

Faciliteiten: hoewel dit hotel al jarenlange een reputatie kent als klassiek hotel heeft het met zijn nieuwe moderne Ocean Spa nu alle faciliteiten van een 5 sterren hotel: Sauna, fitness en massagekamer. En na een drankje in de sfeervolle lounge kunt u heerlijk tafelen in het eigen restaurant met open keuken.

Golf: Quinta da Marinha bijna in de achtertuin, Belas bij Lissabon ook absoluut de moeite waard of toch liever de uitdagende en glooiende baan van Penha Longa Atlantic. Of een klassieker als Golf do Estoril of Lisbon Sports Club

Tip: boek een rondje op Oitavos Dunes tegen een kleine toeslag. Een absoluut genot deze duinbaan, om de hoek van dit hotel te spelen.
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )