logo

 

Azie-Vietnam-Da Nang - Hoi An
Anantara Hoi An Resort *****
Vanaf €1975,- 
HET ARRANGEMENT
Lijnvlucht A'dam - Da Nang v.v. met SQ
VIP Transfers Luchthaven - hotel v.v.
7 nachten Life Heritage Resort Hoi An o.b.v. Logies & Ontbijt
4 Greenfees (Danang GC - Montgomerie Links) incl. uw eigen caddy


            Ideaal in het centrum van Hoi An!


Ligging: direct aan de Thu Bon Rivier, en vrijwel in het hart van het gezellige, historische stadje Hoi An met een ruime keuze aan traditionele locale restaurants, bars, winkeltjes, tempels, kunstgaleries en marktjes. Vanuit het hotel, de ontbijtzaal heeft u een mooi uitzicht op de rivier. Het strand van Cua Dai ligt op 5 km, een leuke fietstocht tussen de lokale bevolking hiernaar toe, of per jetty vanaf het hotel over de rivier.

De kamers: wij reserveerden voor u de Superior kamers met uitzicht op de tuin en het zwembad; mooi ingericht in een goede mix van elegante Europese en Aziatische stijlen. Kluisje, airconditioning , fan, badjas en slippers, aan alles is gedacht.

Faciliteiten: heerlijk buitenzwembad, in een prachtige tuin, een Spa met ruime keuze aan treatments. Verder het  Senses restaurant met een fantastisch uitzicht, Café Vienna, de gezellige Heritage bar en Poolbar.

Anantara Hoi An Resort, is centraal gelegen in een UNESCO World Cultural Hertitage Site – een unieke mogelijkheid Vietnam te beleven zoals het ooit was met Franse, Nederlandse, Chinese en Japanse invloeden van weleer.

Golf: de twee golfbanen van Da Nang liggen op ongeveer 15 - 20 minuten rijden van dit resort.

Tip: dagelijkse Tai Chi lessen in het hotel, fietsen beschikbaar om het stadje of achterland te verkennen. Een cruise op de rivier voor ontbijt bij zonsopgang, of cocktails tegen het vallen van de avond. 
 

De vanaf prijs is inclusief luchthavenbelasting
Exclusief verhoging luchthavenbelasting en/of brandstoftoeslag ( indien van toepassing )